Голова нужна, чтобы носить каску и газовую маску

ПРОЕКТ

Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку

«ФУНДУКЛЄЄВСЬКИЙ»

РІШЕННЯ ПРАВЛІННЯ

«___» листопада 2019 р.

З метою виконання вимог припису Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві від 05.11.2019 р. № 463 правління вирішило:

  1. Скликати позачергові збори співвласників для обговорення заходів по виконанню вимог припису.
  2. З метою збереження вільного часу співвласників для виконання власних запланованих заходів збори скликати на неділю 10 листопада 2019 р.

Початок зборів о 5:30.

  1. Запропонувати загальним зборам наступний проект рішення.

РІШЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗБОРІВ СПІВВЛАСНИКІВ (проект)

На виконання вимог припису Головного Інспектора ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві підполковника служби цивільного захисту П.Ю. Розкладія від 05.11.2019 р. № 463 здійснити такі заходи:

  1. Для виконання вимог п. 2 згаданого припису (щодо будівництва до 04.12.2019 р. кругового проїзду навколо будинку) доручити керуючому директору (Ганоцький І.В.):

1.1. У строк до 20.11.2019 р. знести будівлі, що розташовані на відстані 9-11 м. до будинку, а саме:

нежитловий будинок № 60 (Посольство Республіки Чехія в Україні);

нежитловий будинок № 62 (Посольство Республіки Польща в Україні);

нежитловий будинок № 1 (ДП «Проектний інститут «Київський Промбудпроект»);

будівлі і споруди КП «Київський велотрек»;

нежитловий будинок № 52б (бізнес-центр «VEKTOR»);

житловий  будинок № 50;

нежитловий будинок № 54 (готель «СІТІ-ГОТЕЛЬ»).

1.2. До виконання робіт по знесенню будівель приступити негайно після закінчення загальних зборів співвласників.

У разі прояву спротиву власників чи мешканців викликати поліцію для забезпечення громадського порядку.

1.3. Вартість робіт по знесення будівель та відшкодування іншої шкоди стягнути з Головного Інспектора підполковника Розкладія П.Ю.

1.4. У строк до 04.12.2019 р. навколо будинку збудувати круговий проїзд з шириною 3,5 м.

Вартість виконання робіт включити до витрат співвласників за листопад 2019 р. і зазначити окремим рядком у платіжних повідомленнях.

Власникам, які не сплатять у встановлений строк вартість будівництва кругового проїзду, заборонити вхід до будинку і відновлювати допуск до будинку тільки за письмовою згодою Головного Інспектора підполковника Розкладія П.Ю.

  1. Для виконання вимог п. 3 згаданого припису (щодо встановлення до 04.12.2019 р. двох ліфтів у під’їздах № 2 і № 3) доручити керуючому директору (Ганоцький І.В.):

2.1. До 20.11.2019 р. зруйнувати у під’їздах № 2 і № 3 на всіх поверхах 2-кімнатні квартири.

2.2. До 04.12.2019 р. встановити на місці колишніх 2-кімнатних квартир два ліфти для транспортування пожежних підрозділів.

Вишукати можливість встановлення третього ліфта для персонального транспортування   Головного Інспектора підполковника Розкладія П.Ю.

2.3. Оскільки такі ліфти потрібні для транспортування пожежників, вартість робіт по спорудженню ліфтів стягнути з Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві.

  1. Для виконання вимог п. 7 згаданого припису (щодо встановлення вхідних дверей в квартири) збори ухвалили:

3.1. Вважати двері в квартири не «вхідними», а «вихідними».

3.2. Повідомити Головного Інспектора підполковника Розкладія П.Ю. про відсутність в будинку «вхідних» дверей.

  1. Збори виходять з презумпції адекватності і здорового психічного стану у офіцерів Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, через що виданий Головним Інспектором підполковником Розкладієм П.Ю. від імені держави припис апріорі вважається адекватним і співмірними з існуючою в державі реальністю.

У зв’язку з проявами у співвласників здивуванням і незгоди з вимогами припису, зобов’язати всіх співвласників будинку пройти курс лікування у лікаря-психіатра, метою якого має стати таке розуміння ситуації, яке відповідає уявленню про це Головного Інспектора підполковника Розкладія П.Ю.

  1. Висловити власникам квартир № 2* і № 2* (прізвища цих власників будуть оголошені за зборах) подяку за активну громадянську позицію і за їхні зусилля щодо направлення до нашого будинку головного державного інспектора ГУ Держпраці у Київській обл. на прізвище Корнієвський О.О., який заборонив експлуатацію всіх ліфтів в будинку, а також Головного Інспектора Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві підполковника Розкладія П.Ю.

6. Рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосували більшість співвласників, які прийшли на збори.